AnnullérKnap til at lukke modalvindue

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Søgeresultater

Resultater for

Ingen resultater for

Hvordan ved jeg om jeg har ret til kompensation?

Tjek din kompensation

Gebyrer og udbetaling

• Hvordan og hvornår får jeg kompensationen?

Vi er stolte over vores hurtige og sikre betalingsmåder til vores kunder. Når du har fået din retmæssige kompensation og har bekræftet beløbet, bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger på vores hjemmeside. Du kan vælge at benytte en af metoderne beskrevet nedenfor, alt efter hvor din bank er placeret, og om du har ansøgt via et online rejsebureau:

EU, Azorerne, Kanariske Øer, Luxembourg, Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe, Guernsey, Island, Isle of Man, Jersey, Liechtenstein, Madeira, Martinique, Mayotte, Monaco, Norge, Saint Pierre og Miquelon, San Marino, SchweizAmerikas Forenede StaterResten af verden
      Direkte kunder, Online rejsebureau: Tripcase, Kayak; andetGratis bankoverførsel (EUR, GBP, PLN, DKK, NOK, SEK, CZK, HUF)Check – Gratis (USD)
      Gratis bankoverførsel (USD)
      Gratis bankoverførsel (EUR – Direkte kunder, USD – Tripcase, Kayak)
      Online rejsebureau: ExpediaPayPal – Gratis (USD)
      Check – Gratis (USD)
      Gratis bankoverførsel (EUR, GBP, PLN, DKK, NOK, SEK, CZK, HUF)
      PayPal – Gratis (USD)
      Check – Gratis (USD)
      Gratis bankoverførsel (USD)
      PayPal – Gratis (USD)
      Check – Gratis (USD)
      Gratis bankoverførsel (USD)

Bemærk, at kompensation kun kan indbetales på din konto på de måder, der er anført ovenfor.

• Hvad koster det?

Hos AirHelp hjælper vi flypassagerer så godt, vi kan. Og hvis vi ikke kan, koster det dig ikke noget!

Hvis det lykkes os at få kompensationen til dig, kan du se vores satser i prislisten. Grundsatsen er 25% af den samlede kompensation for vores almindelige kunder, og 35% for kunder via online rejsebureauer. Hvis vi anlægger sag mod flyselskabet, kommer vores sats for dette oveni og procentsatsen ender på 50%. Denne sats er fast, og bliver aldrig højere end dette.

Vores satser dækker alle omkostninger, som f.eks. vores kommunikation med flyselskabet, eventuel assistance gennem processen via forskellige kommunikationskanaler, forberedelse af sagsanlæg og eventuel yderligere retsforfølgning om nødvendigt. Så du kan blot læne dig tilbage og overlade resten til os.

For sager, der ikke er omfattet af EU-forordning EF 261, kan du tage et kig øverst på vores prisliste.

• Hvad er IBAN- og SWIFT-numre, og hvor kan jeg finde dem?

Et IBAN er dit unikke bankkontonummer og bruges til internationale bankoverførsler. Det består af landekoden, to tjekcifre og dit bankkontonummer. En SWIFT- eller BIC-kode bruges til at identificere den finansielle institution, dens placering og det bestemte kontor. Du har muligvis ikke set disse tal før, men du har dem, og begge tal kan findes på en kontoudskrift.

• Hvordan bliver jeg verificeret hos PayPal?

• Når du er logget ind hos Paypal, klik på “E-pung” fanen på hovedsiden.
      • For at verificere din konto, skal du tilføje enten din bankkonto eller et kreditkort til din konto, som vist nedenfor:
      • Når du har valgt din bankkonto, vil paypal bede dig om at indtaste dine bankoplysninger for at linke din bankkonto og din Paypal konto. Efterfølgende vil du modtage følgende meddelelse:
    • Hvordan fjerner man blokeringen af fremmed valuta / opretter EUR-konto, når man bruger Paypal?

• Når du er logget ind ved Paypal, klik på “E-Pung” fanen på hovedsiden:
      • Klik på “Paypal-saldo”:
      • Vælg “Administrer valuta”:
      • Det næste skridt er at tilføje en ny valuta (EUR).
      • Dette vil åbne en Euro saldo på din konto.
    • Hvordan fjernes "Loft over overførsler" ved PayPal?

• Når du er logget ind ved PayPal, klik på “Se hvor meget du kan betale og modtage med Paypal” nederst i venstre hjørne.
      • Vælg “Loft for betalinger pr år” og klik på “Fjern loft” knappen:
      • Klik på “Giv identifikation” og upload de to krævede dokumenter:
      • Upload de krævede dokumenter:
      • Send så filerne når begge dokumenter er uploaded.
    • Hvad er Paypal?

PayPal er en international platform for betalinger og overførsler. Her er de 4 trin, du bliver nødt til at fuldføre hvis du vil bruge Paypal:

1. Bekræft din konto
      2. Fjern blokeringen af fremmed valuta / opret EUR konto
      3. Fjern “Loft for overførsler”
      4. Ring til PayPal

Når disse trin er foretaget, vil det være muligt at modtage penge fra AirHelp.

• Hvorfor er det nødvendigt at ringe til PayPal?

Du skal ringe til PayPal for at bekræfte at dit loft for overførsler bliver fjernet og informere dem om, at du forventer xxx beløb, som skal sendes til din konto (KYC beskyttelse). Hvis du ikke gør dette, kan det nogle gange tage længere tid at modtage dine penge.

1. Log ind i din PayPal konto.
      2. Gå til “Kontakt”.
      3. Vælg “Ring til os”.
      4. Ring til det angivne telefonnummer.
      5. Du vil blive bedt om et unikt nummer som hjælper PayPal med at identificere dig.
    • Koster det ekstra, hvis juridisk handling er nødvendig?

Ofte tror flyselskaberne, at de kan slippe af sted med ikke at udbetale det rette kompensationsbeløb. Så tager vi juridiske skridt. Der er mange omkostninger forbundet med at anlægge sag, men ingen for dig. AirHelp vil betale alle de ekstra omkostninger, herunder retsafgifter og advokatsafgifter. Uanset om sagen vindes eller tabes, vil AirHelp betale alle de ekstra omkostninger. Hvis vi vinder din kompensation efter sagsanlæg, vil vi opkræve sagsanlæggebyr. Se vores prisliste.

• Koster det noget at se mit kort?

Nej, det er gratis!

• Hvad koster det at få min kompensation?

AirHelps gebyrer vedrørende overførsler kan findes i vores prisliste.

Tilbage til toppen
    Vi er her for at hjælpe dig

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål?

Hvis du har et kompensationskrav hos AirHelp, så log venligst ind og kontakt os.