Tillbaka till alla artiklarTillbaka till alla artiklar

Bloggare My: Jag hjälpte min vän att få hela €900 i ersättning! Läs mer!

FörfattareAda Kozłowska

Ersättning för flygförsening genom Airhelp

Jag hjälpte en vän till familjen med ansökan om ersättning från Norwegian flygbolag för försening vi hade för ett år sedan där det var omkring 9 timmar (har jag för mig) försenat. Hen bjöd mig och min syster till Barcelona, så ersättningen tyckte jag skulle gå till hen även om man fick per person.

 

Jag skicka in ansökan i början av augusti i år, och fick häromdagen (ungefär 3 månader senare, som de nämnt det kan ta) besked om att de vunnit målet ochkammat hem 400 euro per person (1200 euro), och att de betalar ut 900 euro efter deras provision till vännens konto. Så det gick riktigt smidigt måste jag säga.

 

Har du också varit med om försening på minst 3 timmar? Prova att ansöka om ersättning genom Airhelp. De gör jobbet åt dig och ökar dina chanser till ersättning (de använder ibland advokat utan att du behöver betala för det).

Få ersättning för försenade, inställda eller överbokade flyg de senaste tre åren.

Kontrollera ditt flyg

Det tar bara 3 minuter