Våre favorittapper for forretningsreisende

Våre favorittapper for forretningsreisende

Av The AirHelper・Sist oppdatert 14. mars 2017

Vi gir deg våre favorittapper for forretningsreisende som vi liker å bruke daglig eller nesten daglig når vi er ute å reise. Mange er helt uunværlige, og de fleste er heldigvis helt gratis!

App In The Air

Når tid er en kritisk faktor for en vellykket reise, er det nyttig å ha pålitelig og oppdatert flyinformasjon for hånden. Jo mer du flyr, jo større er sjansen for at du har forskjellige apper for diverse flyselskaper. App in the Air slår informasjonen fra flyselskapene sammen på en brukervennlig måte, så du har alt på én plass og holder deg oppdatert med den siste nytt fra flyselskapene.

  • Gratis (med mulighet for å  kjøpe ekstratjenester), iOS and Android, appintheair.mobi

Noisli

Kule, naturlige omgivelseslyder, både for å booste produktiviteten din og for å lettere slappe av. Noisli gir de perfekte bakgrunnslydene for når flyet ditt er forsinket eller du er overveldet av stress. Hvis ordentlig musikk er mer din ting, kan vi anbefale Brian Enos Music for Airports.

Hopper

Et spørsmål AirHelp lesere – selv de mest rutinerte reisende – spør oss er, «Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille flyreisen min?» Med et arkiv av «trillionvis» av flytider, vet folkene hos Hopper hva de snakker om. De kan gi eg svar på når du bør kjøpe flybiletten for å få de beste prisene.

Circa

En lett og elegant løsning for å holde styr på forskjellige tider. Den hjelper deg å koordinere jobber med team på tvers av tidssoner, og hjelper deg med å ha kontroll på når du skal avtale møter, sende eposter eller andre ting som du ikke vil gjøre i utide.

Google Trips

Av alle favorittapper for forretningsreisende, er denne kanskje vinneren. Google Trips er en reiseapp som virker strålende, selv uten WiFi eller data. Appen gjør alle de tingene en god reiseplanlegger bør gjøre OG gir deg personlige anbefalinger basert på dine tidligere Google søk. Den sparer deg den 200-lappen du ville brukt på en ok reiseguide, hver gang.

Og en av de mest spesielle favorittapper for forretningsreisende: Dufl

Dette er den nyeste av våre favorittapper for forretningsreisende på telefonene våre og vi må innrømme at vi ikke har brukt den enda. Det er en gratis app, men en luksustjeneste for spesielt interesserte. Dufl lar deg lagre en koffert med esensielle ting. De sender kofferten til uansett hvor den neste destinasjonen din er, og plukker den opp når du drar. Du trenger aldri å gjøre noe. De pakker ut og vasker tøyet, og du reiser helt bagasjefritt.

  • Gratis, iOS and Android, dufl.com

Flyforsinkelser skjer, men det betyr ikke at du må akseptere dem. Du kan ha krav på så mye som 600 euro i kompensasjon hvis flyet ditt var forsinket, innstilt eller overbooket innenfor de siste tre årene.

85 % av passasjerene kjenner ikke sine rettigheter. Ikke vær en av dem.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de siste rådene og tipsene levert rett i innboksen din.

Del med vennene dine!

AirHelp har vært omtalt i:

Dagens Næringsliv logoNRK logoAftenposten logoDagsavisen logo

AirHelp er en del av Association of Passenger Rights Advocates (APRA) som jobber for å promotere og ta hånd om dine rettigheter som passasjer.

Copyright © 2024 AirHelp

Sjekk kompensasjon

Alle flyselskaper